کنسول بازی ابری پلی پاد یک بستر ابری برای اجرای بازیهای ویدئویی به صورت آنلاین است که در سال 1397 برای اولین بار در خاورمیانه راهاندازی شده. این پلتفرم شامل سرویسدهندههای قدرتمند فنی و گرافیکی برای اجرای بازی روی ضعیفترین سیستمها میشود. این بستر ابری به صورت اشتراکی مورد استفاده قرار میگیرد و کاربر دیگر نیازی به پرداخت هزینهی لایسنس برای هر بازی ندارد، بلکه تنها با تهیهی اشتراک ماهانه به طیف گستردهای از عناوین جدید صنعت گیم دسترسی پیدا میکند.
کنسول بازی ابری پلی پاد ، برای مخاطبان ایرانی که از محدودیتهای متعددی در زمینهی دسترسی به این سرویسها رنج میبرند و همینطور بخاطر هزینههای سرسامآور تجهیزات گیمینگ، بهترین انتخاب محسوب میشود. کاربران با گیمینگ ابری پلی پاد میتوانند بدون نیاز به خرید کامپیوتر جدید یا کنسول و تنها با استفاده از لپتاپ، موبایل یا تبلت بازیهای ویدئویی را اجرا کنند.
قصهی پلی پاد چیست؟
کنسول بازی ابری پلی پاد در سال 1397 با یک تیم کوچک از برنامهنویسان متعهد به صنعت گیم آغاز به کار کرد. پویا ایماندار، راهبر پلی پاد با امید به اینکه هرکسی، با هر توان مالی بتواند بازی محبوبش را بدون نیاز به سیستم قوی، پیشرفته و پرهزینه اجرا کند، به فکر تاسیس این کنسول بازی ابری افتاد. به همین ترتیب، پلی پاد، مبتنی بر سرزمین هوشمند پاد به صورت یک واحد استراتژیک تجاری در هلدینگ فناپ آغاز به کار کرد.
زمانی که هنوز صحبت از گوگل استادیا و مایکروسافت ایکس کلاود نبود، ایدهی پلی پاد شکل گرفت و رشد کرد. به نمایشگاههای بینالمللی مثل گیم کانکشن فرانسه و استارتآپ لوکزامبورگ راه پیدا کرد و البته، خوش درخشید. استقبال گیمرها در نمایشگاه الکامپ 2019 از پلی پاد بینظیر بود. همچنین این پلتفرم، منتخب جشنوارهی ملی نوآوری محصول برتر ایرانی از دانشگاه صنعتی شریف هم شد.

مسیر پرپیچوخم کنسول بازی ابری پلی پاد
اما این مسیر همیشه برای پلی پاد هموار هم نبود. مشکلاتی مثل تحریمها، شرایط اینترنت و تهیهی سختافزارهای مورد نیاز سرورها موانع پیش روی پلی پاد بودند. این موانع با اینکه کار پلی پاد را سخت کردند، اما متوقفش نکردند. پلی پاد که یک جمع کوچک از گروهی از برنامهنویسان نخبهی کشور بود، حالا جمع بزرگی از نیروهای جوان و پرانرژیای را شامل میشود که شبانهروز برای بهبود و ارتقاء صنعت گیمینگ ابری ایران تلاش میکنند.
انتشار نسخهی بیگ بنگ در دی ماه 1399 با توجه به همهگیری کرونا یک دستاورد بزرگ برای پلی پاد بود که تحول و بهبود کامل رابط کاربری را در کنار جلوههای بصری جذاب برای کاربران به همراه داشت. اجرای بازیها روانتر شد و بازیهای زیادی هم به مجموعهی پلی پاد اضافه شد.
ادامهی راه پلی پاد
بعد از موفقیت بیگ بنگ، اعضای تیم با قدرت هرچه بیشتر برای نسخههای بعدی تلاش کردند و نتیجه؟ انتشار نسخهی پلی پرو در شهریور 1400. امروز کاربران میتوانند با خرید اشتراک ماهانه، بازیهای فوتبالی را به صورت دو نفره اجرا کنند و یا با برگزاری لیگ دست به درآمدزایی بزنند.
پلی پاد امروز با 500 هزار کاربر ثبتی و 40 هزار کاربر فعال ماهانه، بزرگتر از هر زمان دیگر و قدرتمندتر از دیروز خودش شده. کودک کوچک ما، امروز جوان بالغی شده که چشمانداز روشنی برای آینده در انتظار او است. به امید موفقیت و به امید آیندهای درخشان برای کنسول بازی ابری پلی پاد.
2 دیدگاه
بنده خودم به عنوان برنامه نویس وگرافیست کار بالاتریت درجه افتخار به هم وطنام میکنم که میدونم با چه سختیهایی بین دو دنیاشون تونستن کسب افتخار کنند تشکر قدر دانی بنده رو بپذیرید برای من یه دنیا ارزش داره،ارزویه موفقیت برای برادرام و خواهرام دارم موفق باشی.✌️👏🌹🌻🧿
ممنون از لطف شما. موفق باشید