• صفحه اصلی
  • اخبار
    • دنیای بازی
    • دنیای بازی‌ ابری
  • نقد و بررسی
    • بازی‌های جدید
    • بازی‌های پلی پاد
  • برترین‌ها
  • پلی‌پاد
    • آموزش‌ها
    • اخبار
  • فناوری
  • درباره ما
تازه ها

مروری بر وضعیت فعلی کلاد گیمینگ

کنسول گیمینگ ابری Playkey

۵ کارت گرافیک برتر برای ورود به حوزه استریم

معرفی ۵ کارت گرافیک برتر برای شروع استریم

فیس بوک توییتر اینستاگرام یوتیوب لینکدین Discord
پلی پاد تی وی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
    • دنیای بازی
    • دنیای بازی‌ ابری
  • نقد و بررسی
    • بازی‌های جدید
    • بازی‌های پلی پاد
  • برترین‌ها
  • پلی‌پاد
    • آموزش‌ها
    • اخبار
  • فناوری
  • درباره ما
پلی پاد تی وی
اخبار دنیای بازی ابری

مقایسه‌ی 5 کنسول بازی ابری برتر 2022 از نظر قیمت، امکانات و تعداد بازی‌

شمیمتوسط شمیم28 خرداد 1401به روز شده:28 خرداد 14018 حداقل خواندن
فیس بوک توییتر لینکدین ایمیل Telegram واتساب

بازی ابری یکی از مهیج‌ترین نوآوری‌های سال‌های اخیر محسوب می‌شود. ایده‌ی اجرای بازی‌هایی که معمولاً به سیستم قوی و گرانقیمت نیاز دارند، در تلفن همراه یا گوشی واقعاً جذاب است. حالا می‌خواهیم 5 سرویس گیمینگ ابری برتر سال 2022 را طبق آخرین نظرسنجی‌ها و نقدهای منتقدین به شما معرفی کنیم. پس با پلی پاد تی وی همراه باشید.

اگر با کلاد گیمینگ آشنا نیستید، بگذارید شما را با جدیدترین تکنولوژی صنعت گیم آشنا کنیم. Cloud Gaming به اجرای بازی از طریق کلاود یا ابر گفته می‌شود. ابر هم شبکه‌ای از مراکز داده پر از سرورهایی است که محتوا را به دیگران عرضه می‌کنند. نمونه‌ی بارز آن هم نتفلیکس است، شما فیلم یا سریال مورد نظرتان را تنها با یک کلیک تماشا می‌کنید. با توجه به تکنولوژی بالا و پیشرفته‌ی کلود گیمینگ، این سرویس رایگان نیست و معمولاً از کاربران آن اشتراک ماهانه دریافت می‌شود. دقیقاً، باز هم مثل نتفلیکس. حالا برویم سراغ بهترین‌ها و علت بهترین بودنشان.

بهترین سرویس‌های بازی ابری از نظر قابلیت‌ها

سرویس ابری Shadow

ما قبلا در پلی پاد تی وی سرویس کلود گیمینگ شادو را به شما معرفی کردیم. شادو به چند دلیل رتبه‌ی اول را از نظر قابلیت کسب کرده. مزیت سرویس بازی ابری Shadow در ساختار سرویس آن است. شادو بجای ارائه‌ی اشتراک یک سرویس ابری مشترک به چندین کاربر، یک رایانه‌ی ابری اختصاصی به هرکدام از کاربرانش ارائه می‌کند. شادو با این کار تجربه‌ی بازی بسیار روان‌تری را ارائه می‌کند و کاربر دیگر با عملکرد ضعیف استریم بازی در ساعات اوج ترافیک مصرفی هم مواجه نمی‌شود. امکان نصب کامل ویندوز 10 هم باعث شده تا شما مجاز به انجام هرکاری از جمله نصب برنامه‌های جدید هم باشید.

شما با سرعت دانلود 1 گیگابیت در ثانیه می‌توانید کارهای زیادی با Shadow انجام دهید. تنها محدودیت کاربر هارد دیسک است که تنها 256 گیگابایت است. البته می‌توانید فضای ذخیره‌سازی اضافی هم خریداری کنید و تا 2 ترابایت فضای اضافه داشته باشید.

بررسی بهترین کنسول های بازی ابری سال 2022
کنسول بازی ابری شادو بجای ارائه‌ی اشتراک یک سرویس ابری مشترک به چندین کاربر، یک رایانه‌ی ابری اختصاصی به هرکدام از کاربرانش ارائه می‌کند

گیمینگ ابری GeForce Now

علاوه بر پشتیبانی از صفحه کلید و ماوس، GeForce با PS5 DualSense، DualShock 4، کنترلر Xbox One، Xbox 360، SteelSeries Nimbus و Logitech Gamepad F310، F510 و F710 هم کار می‌کند. به غیر از همه‌ی اینها، امکان چت صوتی در کامپیوتر و مک هم دارد. اما برگ برنده‌ی کنسول گیمینگ ابری GeForce Now عملکرد آن است. هنوز خیلی مشخص نیست انویدیا چطوری امکان گیمینگ 4k را تا 60 فریم بر ثانیه ارائه می‌کند، اما کارش معرکه است.

کنسول بازی ابری Blacknut

چیزی که Blacknut را خاص کرده، امکان بازی همزمان در چهار صفحه نمایش است. Blacknut را یک‌جورهایی می‌توان یک سرویس Cloud Gaming خانوادگی دانست. یکی از علت‌هایش هم مود کودکان است. شما می‌توانید 4 پروفایل درست کنید و در هرکدام هم امکان فعال کردن حالت کودک ممکن است. شما با انتخاب گزینه‌ی کودکان، تنها به بازی‌هایی که مناسب سن آنها است دسترسی خواهید داشت. همچنین برای پروفایل بزرگسالان هم گزینه‌ی پسورد 4 رقمی فراهم شده.

به غیر از امکان مدیریت والدین، ویژگی اصلی Blacknut سازگاری آن برای سیستم‌های مختلف است. Blacknut تقریباً همه‌چیز را پشتیبانی می‌کند. از Windows، macOS، Amazon Fire TV، Android، Linux گرفته تا تلویزیون‌های منتخب پاناسونیک و سامسونگ. پشتیبانی کنترلر این پلتفرم کلود گیمینگ هم بسیار عالی است. چراکه اکثر بازی‌ها از صفحه کلید و ماوس و همچنین گیم پد پشتیبانی می‌کنند. در تلویزیون های هوشمند، حتی می‌توانید از ریموت برای برخی بازی‌ها استفاده کنید.

بررسی بهترین کنسولهای بازی ابری در پلی پاد
سرویس گیمینگ ابری گوگل استادیا از نظر پوشش‌دهی قوی است و آمریکا، کانادا و چندین کشور اروپایی را تحت پوشش خود قرار داده

اما از نظر تنوع بازی‌ها، کدام سرویس Cloud Gaming توصیه می‌شود؟

از نظر تنوع بازی هم سرویس کلود گیمینگ Shadow پیشتاز سایرین است. بخاطر اینکه شما با شادو، یک ویندوز کامل را از آن خود خواهید داشت. از بازی‌های قدیمی تا عنوان‌های روز دنیا. بعد از شادو سرویس گیمینگ ابری PlayStation Now با بیش از 800 عنوان در مجموعه‌ی خود را توصیه می‌کنیم. از Red Dead Redemption گرفته تا Rocket League، هرآنچه بخواهید در این مجموعه هست. در مقام سوم باید GeForce Now را قرار دهیم که بیش از 400 بازی را در خود گنجانده و کالکشن نسبتا خوبی برای گیمرها فراهم کرده.

کدام کنسول بازی ابری از نظر قیمت مناسب‌تر است؟

اگر قصد خرید اشتراک یک ماهه‌ی PlayStation Now را داشته باشید، هزینه‌بر است. در حالی که در همان طیف قیمت سرویس کلاد گیمینگ Shadow، امکانات بیشتری هم به شما ارائه می‌کند. اینکه 800 بازی را به صورت رایگان دریافت می‌کنید یک گزینه‌ی عالی است. اگر به دنبال هزینه‌ی کم باشید، کنسول گیمینگ ابری Vortex به صرفه‌تر است. شاید از نظر امکانات به خوبی Shadow و GeForce Now نباشد، اما قیمتش کمتر است.

بررسی کنسول های بازی ابری در پلی پاد
وقتی همه‌ی شرکت‌ها می‌خواهند نتفلیکس دنیای گیم باشند، بحث دسترسی راحت، اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

بهترین سرویس کلاود گیمینگ از نظر دسترسی راحت‌تر

وقتی همه‌ی شرکت‌ها می‌خواهند نتفلیکس دنیای گیم باشند، بحث دسترسی راحت، اهمیت زیادی پیدا می‌کند. شما از هر نظری سرویس Cloud Gaming شادو را در نظر بگیرید، عالی است. تنها کافی است اطلاعات خود را وارد کنید و برنامه را نصب نمایید. البته نصب برنامه حدود 30 دقیقه طول می‌کشد، اما به محض راه‌اندازی، دیگر مشکلی نخواهید داشت. GeForce Now هنوز نیازمند حل یکسری موانع برای دسترسی راحت‌تر است. Blacknut هم شاید مجموعه‌ی پروپیمانی نداشته باشد، اما دسترسی به آن دشوار نیست. تنها کافی است ثبت نام کنید، اشتراک بگیرید و بازی مورد نظرتان را انتخاب و اجرا کنید. Blacknut احتمالا هنگام طراحی UI سایت خود به نتفلیکس توجه زیادی داشته چون سیستم طراحی آن شباهت زیادی به نتفلیکس دارد.

بهترین کنسول‌های بازی ابری از نظر عملکرد

GeForce Now در بین برترین پلتفرم‌های کلود گیمینگ از نظر عملکرد سربلند بیرون آمده. کیفیت تصویرش بالا است و کمترین لگ را هم دارد. در مقام دوم باید سرویس گیمینگ ابری Shadow را با کمترین لگ و افت کیفیت قرار دهیم. و البته Project xCloud هم در جایگاه سوم قرار می‌گیرد. کیفیت و سرعت در Project xCloud به قدری بالا است که شما به هیچ عنوان احساس نمی‌کنید در حال اجرای بازی ابری هستید.

بررسی کنسول بازی ابری در پلی پاد
Shadow با کمترین لگ، با ارائه‌ی همه‌ی امکانات گیمینگ و فراتر از آن در کنار تصویر عالی، در حال حاضر بهترین سرویس Cloud Gaming سال است.

کدام سرورهای کلاود گیمینگ پوشش‌دهی بهتری دارند؟

تعداد سرورها و پوشش‌دهی بالا، یکی از ملاک‌های مهم انتخاب سرویس Cloud Gaming است. از این نظر، باید Stadia را در جایگاه نخست قرار دهیم. گوگل استادیا آمریکا، کانادا و چندین کشور اروپایی را تحت پوشش خود قرار داده. متاسفانه مراکز داده‌ی Shadow زیاد نیستند، اما همان مناطق از سرویس‌دهی این پلتفرم رضایت زیادی دارند. شادو در حال حاضر چند ایالت آمریکا و تعدادی کشور اروپایی را پوشش می‌دهد. Project xCloud در حال حاضر بیش از 54 مرکز داده دارد که به بیش از 140 کشور خدمات می‌دهد.

در نهایت، برنده‌ی بهترین کنسول گیمینگ ابری سال 2022 کدام است؟

ما همه‎‌ی ویژگی‌های سرویس‌های ابری مشهور و برتر سال را شمردیم. اما حالا وقت آن است که ببینیم از مجموع این ویژگی‌ها، کدام کنسول در مقام اول قرار می‌گیرد. حتما شما هم متوجه شدید، GeForce Now از نظر عملکرد، یک تجربه‌ی عالی به شما می‌دهد، اما بازهم ایرادات زیادی دارد. برای همین ناچاریم آن را در مقام دوم، بعد از کنسول کلاود گیمینگ Shadow قرار دهیم. Shadow با کمترین لگ، با ارائه‌ی همه‌ی امکانات گیمینگ و فراتر از آن در کنار تصویر عالی، در حال حاضر بهترین سرویس Cloud Gaming سال است.

البته فراموش نکنید که از جمله بیشترین کاربران کلاد گیمینگ را کاربران تلفن همراه تشکیل می‌دهند. شاید همه‌ی ملاک‌هایی که ما تا الان بررسی کردیم، اندروید را شامل نشوند. برای همین اگر بخواهیم بهترین پلتفرم Cloud Gaming برای اندروید را به شما معرفی کنیم، باید سراغ  Blacknut برویم. با اینکه خدمات این سرویس به صورت کلی معمولی است، اما کار کاربران اندروید را راه می‌اندازد.

در نهایت، کلاد گیمینگ در ابتدای راه خود با تنها چند سرویس ابری موجود در دنیا است. در حال حاضر می‌توانیم Shadow را یک پلتفرم عالی و بعد از آن GeForce Now را به عنوان یک بستر گیمینگ ابری فوق‌العاده قلمداد کنیم. Blacknut اگر مجموعه بازی‌هایش را بیشتر کند، قطعاً از باقی سرویس‌ها جلو خواهد زد. در جایگاه بعد PlayStation Now قرار دارد و بعد از آن هم Vortex جای می‌گیرد.

کنسول بازی ابری ایرانی پلی پاد

حالا که از نمونه‌های جهانی صحبت کردیم، بد نیست با بستر گیمینگ ابری ایرانی پلی پاد هم آشنا شوید. کنسول بازی ابری پلی پاد به عنوان اولین سرویس Cloud Gaming خاورمیانه، با طیف وسیعی از بازی‌های ورزشی، جنگی و استراتژی، توانسته مخاطبان بسیاری را به خود جلب کند. قطعاً با توجه به نوسانات ارزی و دشواری‌های سرویس‌دهی، امکان استفاده از کنسول‌های بازی ابری خارجی برای ما در ایران میسر نیست. شما با کنسول بازی ابری پلی پاد، تنها کافی است وارد وبسایت پلی پاد شوید، ثبت نام کنید و بعد از فیفا22 تا رد دد ریدمپشن، هر بازی‌ای را که دوست دارید اجرا کنید.

منبع: Cloudwards

کلاود گیمینگ کنسول بازی ابری ویژه
شمیم

    شمیم هستم. عاشق دنیای گیم. هر وقت بازی جدیدی میاد، امتحانش می‌کنم و نظراتم رو با بقیه دوستاران این دنیای هیجان‌انگیز به اشتراک می‌گذارم.

    پست های مرتبط

    مروری بر وضعیت فعلی کلاد گیمینگ

    17 بهمن 1401

    کنسول گیمینگ ابری Playkey

    16 بهمن 1401
    ۵ کارت گرافیک برتر برای ورود به حوزه استریم

    معرفی ۵ کارت گرافیک برتر برای شروع استریم

    12 بهمن 1401

    سرویس گیمینگ ابری Joyark

    11 بهمن 1401

    2 دیدگاه

    1. رضا بر 28 خرداد 1401 3:12 ب.ظ

      فقط پلی پاد خودمون

      پاسخ
      • محمد بر 29 خرداد 1401 4:33 ب.ظ

        Nice…

    لغو پاسخ لغو پاسخ

    نقد و بررسی بازی‌های جدید

    ۵ کارت گرافیک برتر برای ورود به حوزه استریم

    معرفی ۵ کارت گرافیک برتر برای شروع استریم

    محبوب‌ترین حیوانات در بازی ‌های ویدئویی

    معرفی بهترین لپ تاپ‌های گیمینگ اقتصادی

    معرفی ۵ لپ تاپ گیمینگ اقتصادی برتر

    معرفی بهترین بازی های پلتفرمر‌ برای کامپیوتر و گوشی اندروید

    بهترین بازی‌های سال ۲۰۲۲

    معرفی بهترین بازی‌های سال ۲۰۲۲

    پلی پاد تی وی
    فیس بوک توییتر اینستاگرام یوتیوب لینکدین Discord
    • صفحه اصلی
    • اخبار
    • درباره ما
    تمام حقوق مادی و معنوی پلی پاد برای آلفا محفوظ است.

    بالا را تایپ کنید و فشار دهید Enter جستجو کردن مطبوعات Esc برای لغو.