مایکروسافت روز چهارشنبه در کنفرانس سالانهی توسعهدهندگان بازی خبر داد که ابزارهای ابری جدیدی مبتنی بر آژور برای توسعهدهندگان بازی فراهم کرده است. این ابزارها همچون زیرساختهایی که برای استودیو ایکس باکس و ویندوز بهکار برده شده، ساخت بازیهای ویدئویی را بهصرفهتر و آسانتر میکنند. این امکان جدید بخصوص بهدرد شرکتهایی میخورد که بعد از کرونا سیستم دورکاری و یا ساعات کاری شناور را طراحی کردند و اکنون بیش از پیش به ابزارهای مبتنی بر کلاود (ابر) برای پیشبرد کارهای تیمی از راه دور نیازمند هستند.
اگر با مفهوم کلاود و سرویس بازی ابری آشنا باشید، خوب میدانید که کلاود گیمینگ امکان اجرای بازیها را روی پلتفرمهای مختلف همچون تلفن همراه هوشمند، لپتاپ و کامپیوتر فراهم کرده. مایکروسافت با پروژه ایکس کلاود یکی از پیشگامان عرصه بازی ابری و البته پلی پاد اولین کنسول بازی ابری در خاورمیانه است که به شما این امکان را میدهد تا بدون نیاز به سختافزار پیشرفته و گرانقیمت بازیهای ویدئویی را روی هر پلتفرمی که بخواهید، اجرا کنید.
خبرهای مایکروسافت درباره کلاود گیمینگ چه بود؟
اول از همه مایکروسافت اعلام کرد که امکان دسترسی گسترده به برنامه ID@Azure را در اختیار همگان قرار خواهد داد. این برنامه نقطه شروعی برای سازندگان تازهکاری است که میخواهند با ابزارهای مبتنی بر کلاود اقدام به بازیسازی کرده و به دنبال هزینههای سنگین و پیچیدگیهای فنی استفاده از سختافزارهای گرانقیمت هم نیستند. این ابزارها شامل پلتفرمهای نرمافزاری میشود که دسترسی از راه دور را پشتیبانی میکنند. اینطوری طراحان بازی میتوانند از راه دور با سختافزار کمقدرتتر به ایستگاههای قدرتمند، سرویسهای چندنفره بازی ابری و چند پلتفرمی دسترسی داشته باشند.
این ابتکارات مایکروسافت در راستای جاهطلبیهای این غول تکنولوژی برای ایجاد سرویس اشتراک Xbox Game Pass و پلتفرم بازی ابری آن با بازیهای متنوع روی گوشیهای هوشمند، مرورگرهای وب و دیگر صفحات نمایش است. چراکه در نهایت، هرچقدر بازیهای بیشتری با استفاده از ابزارهای مایکروسافت ساخته شوند که همراستا با چشمانداز این شرکت برای عرضهی بازیها روی پلتفرمهای مختلف باشند، احتمال اینکه آنها به پلتفرمهای ایکس باکس بیایند و سایر پلتفرمها و خدمات مایکروسافت را پشتیبانی کنند هم بیشتر میشود.
«برای اینکه مردم بتوانند هر بازیای را روی هر دستگاهی اجرا کنند، توسعهدهندگان به ابزارهای مناسب برای ساخت بازیهای مناسب با این دستگاهها نیاز دارند. Cloud بخش مهمی برای اجرای این ایده است. چه مولفههای Backend باشد که تجربه بازی را چند برابر میکند، چه فناوریای که بازیهای شما را به دست گیمرهای بیشتری میرساند.»
نیک فرگوسن، مدیر این برنامه در مایکروسافت
آخرین خبر خوش
خبر دوم این ابر قدرت فناوری، یک ماشین مجازی Azure است. با این قابلیت تازه توسعهدهندگان میتوانند امکان دسترسی از راه دور به یک کامپیوتر قدرتمند را خریداری کنند. مایکروسافت میگوید این ماشین مجازی با تعدادی برنامههای کاربردی ابری و ابزارهای توسعه بازی، از جمله Parsec Unity برای دسترسی از راه دور و Epic’s Unreal Engine در دسترس است.
«این قابلیت سرعت کار توسعهدهندگان بازی را بیشتر میکند و باعث میشود تا در زمان آنها صرفهجویی شود.»
بن همفری، مهندس نرم افزار اصلی Azure
نظر شما درباره این اقدام مایکروسافت چیست؟ فکر میکنید آینده بازی های ابری چطور باشد؟ منتظر نظرات شما هستیم. منبع: پروتکل
1 دیدگاه
ایشالا که مایکروسافت باز همه چیز رو تحت انحصار خودش در نیاره