به گزارش globenewswire افزایش تمرکز بر تولید محتوا، راهاندازی بازیهای چندنفره و پخش زنده در بازی های موبایلی ، بازار جهانی بازیهای تلفن همراه را تقویت کرده. مشارکت شرکتهای بازیسازی با سازندگان تلفن همراه در کنار استقبال گیمرها از بازیهای موبایلی باعث شده تا بازار بازی در تلفن همراه روند رو به رشدی را طی کند. به غیر از این موارد، گسترش اینترنت پرسرعت در سراسر جهان و همهگیری ویروس کرونا هم گرایش به بازی در گوشی هوشمند را افزایش داده است.
محرکها و فرصتهای رشد بازی های موبایلی
استقبال از کلود گیمینگ یکی از دلایل توجه به بازی های موبایلی است. با کنسول بازی ابری کاربران دیگر نیازی به سختافزار گرانقیمت ندارند و میتوانند هرکجا که باشند، تنها از طریق تلفن همراه بازی کنند. عامل مکمل کلاود گیمینگ محبوبیت Esport در میان گیمرها است. تحقیقات نشان میدهد که با افزایش تعداد گوشی های هوشمند، نسل Z تمایل بیشتری به اجرای بازی روی تلفن همراه دارد. به نظر میرسد دوران سختافزارهای سنگین بازی رو به پایان است.
یافتهها نشان میدهند که بیشترین سهم دانلود ضرورتاً به بازیهای معروف اختصاص ندارد. مثلا بازی معمولی Among Us توانست در سال 2020 بخاطر سادگی و کوتاهیاش بیشترین مخاطب را به خودش جذب کند. این روال در این سالها ادامه دارد. در آسیا راههای ارزانتر اجرای بازیها بیشتر مورد استقبال قرار میگیرد. طوری که مطابق با نظرسنجیها 60% جمعیت چین بازی های موبایلی را به بازیهای کنسولی ترجیح میدهند. ارزان بودن و در دسترس بودن، یکی از علتهای عمدهی این اتفاق است که به رشد بازی ابری هم کمک زیادی کرده.
بازیگران کلیدی در بازار بازی های موبایل عبارتند از: Activision Blizzard، Electronic Arts، Take-Two Interactive، Tencent Holdings Ltd، Ubisoft و Zynga. البته به غیر از این بازیگران قدیمی، شرکتهای نوپا هم میتوانند از این فضا برای ورود به عرصه بازی های موبایلی استفاده کنند. با این اوصاف به نظر میرسد بازی های ابری یا Cloud Gaming طی سالهای آینده رشد بیشتری را تجربه کنند.
منبع: globenewswire