• صفحه اصلی
  • اخبار
    • دنیای بازی
    • دنیای بازی‌ ابری
  • نقد و بررسی
    • بازی‌های جدید
    • بازی‌های پلی پاد
  • برترین‌ها
  • پلی‌پاد
    • آموزش‌ها
    • اخبار
  • فناوری
  • درباره ما
تازه ها

مروری بر وضعیت فعلی کلاد گیمینگ

کنسول گیمینگ ابری Playkey

۵ کارت گرافیک برتر برای ورود به حوزه استریم

معرفی ۵ کارت گرافیک برتر برای شروع استریم

فیس بوک توییتر اینستاگرام یوتیوب لینکدین Discord
پلی پاد تی وی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
    • دنیای بازی
    • دنیای بازی‌ ابری
  • نقد و بررسی
    • بازی‌های جدید
    • بازی‌های پلی پاد
  • برترین‌ها
  • پلی‌پاد
    • آموزش‌ها
    • اخبار
  • فناوری
  • درباره ما
پلی پاد تی وی
اخبار دنیای بازی ابری

بررسی کنسول بازی ابری Nvidia GeForce Now

مهسا کشکولیتوسط مهسا کشکولی9 شهریور 1401به روز شده:9 شهریور 14017 حداقل خواندن
فیس بوک توییتر لینکدین ایمیل Telegram واتساب

حتماً با کنسول بازی ابری آشنا هستید. شما به کمک سرویس بازی ابری، برای اجرای بازی‌ها نیاز به کنسول و یا سیستم قوی ندارید. تنها دسترسی به اینترنت خوب کافیست. قبلاً کنسول‌های بازی ابری Shadow و Amazon Luna را معرفی کردیم. با پلی ‌پاد تی وی همراه باشید تا کنسول گیمینگ ابری Nvidia GeForce Now را هم بررسی کنیم.

تاریخچه کنسول بازی ابری Nvidia GeForce Now

Nvidia GeForce Now، همان‌طور که از نامش پیداست، سرویس استریم بازی شرکت Nvidia است. نسخه بتای این محصول با نام Nvidia Shield که در آن زمان به Nvidia Grid معروف بود، در سال 2013 به بهره‌برداری رسید و در 30 سپتامبر سال 2015 به طور رسمی به عموم عرضه شد. با تهیه اشتراک این سرویس، کاربران به کلکسیونی از بازی‌های سرورهای Nvidia، دسترسی نامحدود پیدا کردند. این بازی‌ها از طریق سرویس استریم ویدئو در اختیار مشترکین قرار ‌گرفتند.

سرویس استریم بازی ابری Nvidia
سرویس استریم بازی ابری Nvidia

در ژانویه سال 2017، Nvidia نسخه GeForce Now را برای کامپیوترهای ویندوز و مکینتاش عرضه کرد. نسخه بتای این محصول فقط در امریکای شمالی و اروپا در اختیار کاربران قرار گرفت. GeForce Now کاربران را به یک کامپیوتر مجازی متصل می‎‌کرد که به واسطه آن، بازی‌های موجود در پلتفرم‌ها را نصب و از راه دور بازی می‌کردند. درست مثل نسخه Shield، دسکتاپ مجازی هم از طریق سرورهای Nvidia در دسترس بود. نسخه اندروید آن هم در سال 2019 معرفی شد.

کروم بوک برای بازی در سرویس استریم Nvidia
کروم بوک برای بازی در سرویس استریم Nvidia

Nvidia GeForce Now در چهارم فوریه سال 2020 از نسخه بتا خارج شد و به بهره‌برداری عمومی رسید. این سرویس بر روی ویندوز، MacOS، اندروید، iOS، Shield TV و Chromebook قابل استفاده شد. تلویزیون‌ هوشمند LG در سال 2021 و تلویزیون هوشمند سامسونگ در سال 2022 تحت پوشش قرار گرفتند.

ویژگی‌ها و مزایای سرویس بازی ابری Nvidia GeForce Now چیست؟

یکی از قابلیت‌های جی فورس ناو، انویدیا هایلایتس است. این امکان به طور خودکار بازی را پیش از خروج ذخیره می‌کند. هنگامی که ذخیره شد، شما می‌توانید ویدئوی لحظات جذاب بازی (مثلا لحظه گل زدن) را در کانال‌های شبکه‌های اجتماعی (مثل یوتیوب، توئیتر، فیس‌بوک و …) با دوستانتان به اشتراک بگذارید. هم‌چنین، شما می‌توانید بازی PC خود را هرجا و با هر دستگاهی که می‌خواهید اجرا کنید. پس دیگر زمان کمتری صرف نشستن پشت کامپیوتر خود می‌کنید.

کتابخانه ابری در سرویس Nvidia GeForce Now
کتابخانه ابری در سرویس Nvidia GeForce Now

برای اجرای با کیفیت بازی، دیگر نیاز نیست کامپیوتر با مشخصات فنی بالا بخرید. سرویس بازی ابری Nvidia GeForce Now امکان بازی با گرافیک خوب را بدون PC گران‌قیمت فراهم می‌کند. هم‌چنین، این سرویس تجربه بازی خوب با کندی و تاخیر بسیار کم را فراهم می‌کند. البته، فراموش نکنید، برای اجرای روان بازی به اینترنت خوب نیاز دارید.

با این سرویس می‌توانید با رزولوشن 1080 پیکسل و با سرعت 60 فریم بر ثانیه(60fps) بازی کنید. البته، تنظیمات اولیه بازی‌ها از 720 پیکسل و سرعت 60 فریم بر ثانیه(60fps) شروع می‌شوند. دیگر نیازی نیست مثل آمازون لونا برای تأخیر کمتر از کنترلر مخصوصی استفاده کنید.

اگر می‌خواهید زمان پاسخ، نرخ فریم و یا رزولوشن بالاتری داشته باشید، Nvidia RTX 3080 گزینه منطقی‌تری است. البته باید بودجه‌تان را هم مدنظر قرار دهید. این اشتراک دسترسی به بهترین سرورها را امکان‌پذیر می‌کند. طول session آن هشت ساعته است و رزولوشن و نرخ فریم 4K/60fps یا 1440/120fps را در اختیارتان می‌گذارد.

الزامات استفاده از سرویس بازی ابری Nvidia GeForce چیست؟

بازی در تلویزیون هوشمند
بازی در تلویزیون هوشمند

مسلماً شما به اینترنت پرسرعت نیاز دارید. سرعت اینترنتتان باید حداقل 12 مگابایت بر ثانیه (Mbps) با نرخ فریم 30fps باشد. اگر می‌خواهید رزولوشن 1080 پیکسل را با نرخ فریم 60fps داشته باشید، سرعت اینترنت باید حداقل 25Mbps باشد.

دسترسی به این سرویس بازی ابری چگونه است؟

برای دسترسی به این سرویس، تنها باید در سایت Nvidia ثبت نام کنید و بلافاصله شروع به بازی کنید. توجه داشته باشید که شاید GeForce در منطقه شما در دسترس نباشد. همان‌طور که این سرویس برای کاربران ایرانی در دسترس نیست.

چه بازی‌هایی بر روی Nvidia GeForce قرار دارد؟

بازی‌های موجود در این سرویس استریم بازی ابری
بازی‌های موجود در سرویس استریم بازی ابری Nvidia GeForce Now

کلکسیونی از بازی‌ها در این سرویس کلاد گیمینگ موجود است و دیگر همه آن‌ها را اینجا نام نمی‌بریم. اگر بخواهیم به این سوال پاسخ کوتاهی بدهیم باید بگوییم: همه بازی‌ها. به کمک این سرویس شما می‌توانید بازی‌های مورد علاقه خود را از کالکشن‌های Epic Game Store، Uplay و… اجرا کنید.

در 21 جولای امسال، GeForce Now ده بازی جدید را به لیست خود افزود. بازی‌های Hell Pie، Endling – Extraction Is Forever، Hazel Sky، Panzer Arena: Prologue هم در میان آن‌ها بودند. علاوه بر آن، Nvidia عناوین بازی قابل استریم جدیدی را هم به لیست خود اضافه کرده که Asphalt 9: Legends، Spectre of Communism، Fight for Freedom و دیگر بازی‌ها را هم شامل می‌شود.  

پرداخت در Nvidia GeForce به چه صورت است؟

مورد دیگری که باید پیش از ثبت نام بررسی شود، هزینه است. GeForce در رقابت با سرویس‌های بازی ابری متفاوت عمل می‌کند. به جای اینکه (مثل گوگل استادیا یا آمازون لونا) نیاز باشد نسخه خاصی از یک بازی را بخرید، شما صرفا بازی‌هایی که تا به حال خریده‌اید را اجرا می‌کنید. یا اینکه بازی‌ها را از کتابخانه ابری (مثل Xbox Game Pass Ultimate و یا Sony PlayStation Plus Premium) پخش می‌کنید. پس اگر می‌خواهید بازی موردنظرتان را اجرا کنید، ابتدا باید آن را از Steam و یا هرجای دیگری بخرید.

اشتراک RTX 3080 حداقل 16.67 دلار در ماه می‎‌شود که گران‌تر از آمازون لونا یا گوگل استادیا پرو با اشتراک ماهانه 10 دلار است. حتی از اشتراک 15 دلاری Xbox Game Pass Ultimate هم گران‌تر است. البته، توجه کنید که این‌ سرویس‌ها، در دل خود بازی هم دارند اما Nvidia صرفا کانالی برای استریم بازی است.

آیا محتوای دست اولی هم در Nvidia وجود دارد؟

بازی دست اول؟
بازی دست اول در Nvidia؟

البته که نه! شما هیچ محتوای دست اولی در GeForce Now پیدا نمی‌کنید. زیرا خودش به تنهایی پلتفرم بازی نیست. این سرویس مثل استادیا به طور فنی یک پلتفرم جدید نیست. GeForce صرفا کانالی برای دسترسی به بازی‌هایی است که در دیگر پلتفرم‌ها خریده‌اید.

معایب سرویس بازی ابری Nvidia GeForce چیست؟

GeForce Now بی‌عیب و نقص نیست. Stadia هم همین‌طور. هرچند که درست مثل استادیا بخش فنی و سرویس آن به خوبی کار می‌کند، مخصوصا در شرایط خوب.

GeForce در برخی بازی‌ها محدودیت دارد. درحالی که گزینه‌های پیش‌روی شما کم نیستند اما هنوز جای بعضی بازی‌ها خالیست. برای مثال، بازی‌های شرکت Activation Blizzard، پیش از راه‌اندازی، در این سرویس موجود بودند. اما بعد از راه‌اندازی، این شرکت درخواست کرد از جی فورس ناو خارج شود.

یکی از معایب دیگر آن، محدودیت session بازی است. شما محدودیت یک ساعته دارید. اگر این یک ساعت به پایان برسد، باید از سیستم خارج شوید. سپس، مجددا وارد شوید و session بازی جدیدی را آغاز کنید. این مورد برای برخی کاربران تاثیر خاصی ندارد، مخصوصا اگر بیش از یک ساعت بازی نکنند.

کنسول بازی ابری ایرانی

همان‎‌طور که قبلا هم گفتیم، با وجود مزایای این کنسول بازی ابری، امکان استفاده از انویدیا در ایران دشوار است. حتی اگر امکان استفاده از آن هم فراهم شود، احتمالاً به دلیل نوسانات ارزی، انتخاب بسیاری از کاربران نخواهد بود. اما نگران نباشید، کنسول بازی ابری پلی پاد بازی‌های کنسولی را در اختیار گیمرهای ایرانی قرار می‌دهد. بازی در این سرویس به تجهیزات خاصی نیاز ندارد. شما می‌توانید با گوشی، لپ‌تاپ، تبلت و یا PC خود بازی کنید. فراموش نکنید که درست مثل Nvidia GeForce Now شما در پلی پاد هم برای اجرای روان بازی به اینترنت خوب نیاز دارید. همین حالا ثبت نام کنید و نظراتتان را در مورد تجربه بازی در پلی پاد با ما در میان بگذارید.

منابع:

Geek Flare

Android Headlines

CNET

nvidia ایکس باکس پلی استیشن پلی پاد کلاود گیمینگ کنسول بازی ابری ویژه
مهسا کشکولی

    پست های مرتبط

    مروری بر وضعیت فعلی کلاد گیمینگ

    17 بهمن 1401

    کنسول گیمینگ ابری Playkey

    16 بهمن 1401
    ۵ کارت گرافیک برتر برای ورود به حوزه استریم

    معرفی ۵ کارت گرافیک برتر برای شروع استریم

    12 بهمن 1401

    سرویس گیمینگ ابری Joyark

    11 بهمن 1401

    لغو پاسخ لغو پاسخ

    نقد و بررسی بازی‌های جدید

    ۵ کارت گرافیک برتر برای ورود به حوزه استریم

    معرفی ۵ کارت گرافیک برتر برای شروع استریم

    محبوب‌ترین حیوانات در بازی ‌های ویدئویی

    معرفی بهترین لپ تاپ‌های گیمینگ اقتصادی

    معرفی ۵ لپ تاپ گیمینگ اقتصادی برتر

    معرفی بهترین بازی های پلتفرمر‌ برای کامپیوتر و گوشی اندروید

    بهترین بازی‌های سال ۲۰۲۲

    معرفی بهترین بازی‌های سال ۲۰۲۲

    پلی پاد تی وی
    فیس بوک توییتر اینستاگرام یوتیوب لینکدین Discord
    • صفحه اصلی
    • اخبار
    • درباره ما
    تمام حقوق مادی و معنوی پلی پاد برای آلفا محفوظ است.

    بالا را تایپ کنید و فشار دهید Enter جستجو کردن مطبوعات Esc برای لغو.