• صفحه اصلی
  • اخبار
    • دنیای بازی
    • دنیای بازی‌ ابری
  • نقد و بررسی
    • بازی‌های جدید
    • بازی‌های پلی پاد
  • برترین‌ها
  • پلی‌پاد
    • آموزش‌ها
    • اخبار
  • فناوری
  • همکاری با ما
  • درباره ما
تازه ها

تجربه بازی‌های آرکید در سرویس بازی ابری Sora Stream

الکترونیک آرتز: از فیفا تا سرویس بازی ابری EA Play

مشهورترین و تاریخ‌سازترین رویدادهای Esports

فیس بوک توییتر اینستاگرام یوتیوب لینکدین Discord
پلی پاد تی وی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
    • دنیای بازی
    • دنیای بازی‌ ابری
  • نقد و بررسی
    • بازی‌های جدید
    • بازی‌های پلی پاد
  • برترین‌ها
  • پلی‌پاد
    • آموزش‌ها
    • اخبار
  • فناوری
  • همکاری با ما
  • درباره ما
پلی پاد تی وی
اخبار دنیای بازی ابری

یوتیوبرها و گیمینگ ابری: TechSpaceCowboy آمازون لونا را بررسی می‌کند

مهسا کشکولیتوسط مهسا کشکولی11 دی 1401به روز شده:11 دی 14018 حداقل خواندن
فیس بوک توییتر لینکدین ایمیل Telegram واتساب

یکی از مهم‌ترین رفرنس‌های ما برای خرید کردن، دیدن فیلم یا استفاده از خدمات خاصی، منتقدان حرفه‌ای این حوزه هستند. اگر علاقه‌مند به گیمینگ ابری هستید، نظرات حرفه‌ای‌های این حوزه برای تصمیم‌گیری به شما کمک زیادی می‌کنند. برای همین تصمیم گرفتیم، بررسی TechSpaceCowboy یوتیوبر معروف آمریکایی از آمازون لونا را با شما به اشتراک بگذاریم. TechSpaceCowboy از دسته، تا تست سرعت و ویژگی‌های تصویر، خلاصه همه زیر و بم لونا را درآورده و یک نقد کامل انجام داده. با پلی پاد تی وی همراه باشید.

کتابخانه بازی‌های سرویس بازی ابری Amazon Luna

اولین نکته قابل توجه، انتخاب بازی‌ها است چرا که بازی‌های این سرویس در حال حاضر کمی عجیب هستند. آمازون لونا بازی‌هایی مثل اساسینز کرید، Far Cry 6 و تمام کارهای تام کلنسی را ارائه می‌کند که یک ستاره کوچک دارند. در استادیا هم برچسب سفید رنگی مربوط به شرکت‌های بازی بود که شرکت مورد نظر، لوگوی خود را بر روی آن برچسب سفید قرار می‌داد. آمازون دقیقاً این کار را نکرده اما کاری شبیه به آن را با Ubisoft انجام داده. یوبی‌سافت به ارائه خدمات استریم بازی علاقه‌مند است اما خودش تکنولوژی آن را ندارد. پس، از آمازون کمک گرفته. شما با ورود به صفحه اصلی Amazon Luna و تهیه اشتراک Plus یوبی‌سافت، می‌توانید تمام بازی‌های Ubisoft را در Luna تجربه کنید.

یوبی-سافت-در-کنسول-بازی-ابری-آمازون-لونا-در-کنسول-گیمینگ-ابری-پلی-پاد
شما علاوه بر اشتراک لونا، در صورت تهیه اشتراک 17.99 دلاری یوبی‌سافت می‌توانید به بازی‌های این شرکت هم دسترسی داشته باشید!

وجود بازی‌های Ubisoft در آمازون لونا از مزیت‌های آن محسوب می‌شود یا از معایبش؟

پس، چرا وجود بازی‌های یوبی‌سافت در لونا اهمیت دارد؟ خب، وقتی شما در صفحه آمازون لونا هستید و بازی‌ها را نگاه می‌کنید، لیستی از عناوین AAA یوبی‌سافت را می‌بینید. ممکن است فکر کنید: بله، من به همه این بازی‌ها دسترسی دارم. اما وقتی بر روی آن‌ها کلیک می‌کنید، متوجه می‌شوید که اشتراک Plus یوبی‌سافت را هم باید تهیه کنید. پس، در واقع برای اشتراک Plus آمازون لونا باید ماهانه 5.99 دلار بپردازید. اما اگر بخواهید به بازی‌های Ubisoft هم دسترسی داشته باشید، باید 17.99 دلار دیگر صرفاً برای بازی‌های Ubisoft هزینه کنید. چقدر عجیب! پس این قضیه در انتخاب بازی‌ها مورد مهمی است.

خود مجموعه بازی‌های لونا کمی سطحی است. این سرویس بازی‌هایی دارد که شاید در Xbox Game Pass دلتان برایشان تنگ شده باشد. برای مثال، بازی‌هایی مثل Alien: Isolation، A Plague Tale و Dirt Rally 2.0 را می‌توانید در لونا تجربه کنید. البته، لونا به تازگی بازی‌های جدیدتری را هم اضافه کرده.

اگر شما هم دلتان برای بازی‌هایی مثل Dirt Rally 2.0 تنگ شده، منتظر چه هستید؟ آن را در پلی پاد تجربه کنید!

اتصال به کنسول گیمینگ ابری لونا

دومین موردی که درباره آن صحبت خواهیم کرد، کیفیت اتصال به این کنسول گیمینگ است. تجربه بازی بر روی گوشی خوب است و بازی با کامپیوتر حتی بهتر. کندی و لگ خیلی کمی دارد اما دقیقاً مشخص نیست که چه نرخ فریمی دارد، حسی شبیه به نرخ فریم 60 را می‌دهد. بازی روان و کیفیت آن 1080p است. کیفیت خوب است و موردی برای نقد وجود ندارد و این همان چیزی است که از آمازون انتظار می‌رود. بازی با کیبورد و ماوس لگ کمی دارد و تجربه‌ای بسیار عالی است. شما در حین کار با کیبورد به ندرت کندی را تجربه می‌کنید. اما وقتی که با ماوس زاویه دوربین را عوض می‌کنیم، بازی کمی کند می‌‎شود. اما وقتی که از کنترلرهای متفاوت استفاده می‌کنید، عملکرد عجیب می‌شود. پس بیایید کنترلر آمازون لونا را بررسی کنیم.

کنسول-گیمینگ-ابری-Amazon-Luna-در-کنسول-بازی-ابری-پلی-پاد

کنترلر Amazon Luna

در حین استفاده از کنترلر با سیم، شاهد حداقل میزان کندی هستیم اما زمان نگاه به اطراف، استفاده از کنترلر واقعاً آزاردهنده می‌شود. عجیب است که چرا کنترلر به خوبی ماوس کار نمی‌کند. همان‌طور که می‌دانید Amazon Luna کنترلر مخصوص خودش را به بازار عرضه کرده و قیمت آن در حدود یک کنترلر DualSense است. یعنی شما باید صرفاً 69.99 دلار برای یک کنترلر هزینه کنید. ظاهر این کنترلر متفاوت، اما کیفیت آن شبیه به کیفیت کنترلر Xbox است. درست مثل کنترلر ایکس باکس دو باطری و پورت c برای شارژ دارد. نحوه چیدمان دکمه‌های آن شبیه به همان کنترلر Xbox است اما بر روی طراحی تریگرها کمی فکر شده.

کنترلر-آمازون-لونا-در-کنسول-بازی-ابری-پلی-پاد
آمازون لونا کنترلر مخصوص خود را دارد که قیمتش 69.99 دلار است!

اتصال کنترلر به سرویس با Wi-Fi

درباره اتصال کنترلر به سرویس وایفای، باید دقیقاً همان کاری را که در استادیا انجام می‌دهید، با این کنترلر هم بتوانید انجام دهید. پس، شما باید کنترلر را به وایفای متصل کنید و روتر 2.4 گیگاهرتزی سیگنال بفرستد. پس، در تئوری باید کندی کمتری نسبت به بلوتوث داشته باشید. برای اتصال به وایفای، باید اپلیکیشنی بر روی گوشی خود داشته باشید که چون گوشی اندروید نداشتیم، این مورد را نتوانستیم تست کنیم. اما گوشی آیفون در دسترس بود و اپلیکیشن را دانلود و بررسی کردیم اما نتوانستیم از آن استفاده کنیم. حتی با سرچ مشکل در گوگل، باز هم راه حل را پیدا نشد. پس، کنترلر به وایفای وصل نشد. مشکل مربوط به کنترلر نبود چون همین کنترلر با سرویس گیمینگ ابری گوگل استادیا کار می‌کرد.

اتصال کنترلر به سرویس با بلوتوث

در عوض، کنترلر با بلوتوث کار کرد. توانستیم از کنترلر بلوتوث بر روی گوشی استفاده کنیم اما آزاردهنده بود. پس اگر نتوانیم کنترلر را در سرویس استریمینگ استفاده کنیم، آیا به آن نیاز داریم؟ منظور این است که اگر قرار باشد به این صورت متصل شویم، پس قطعاً به آن نیاز نداریم. این کنترلر با باطری‌های غیرقابل شارژش، 70 دلار نمی‌ارزد. اگر آیفون دارید، اصلاً نمی‌ارزد اما اگر اندروید داشته باشید، شاید. در میان تمام روش‌های بازی، بهترین آن‌ها بازی با PC از طریق کروم و با استفاده از ماوس و کیبورد بود.

خرید بازی در آمازون لونا

در کنسول بازی ابری آمازون لونا، شما نمی‌توانید بازی‌ها را برای اجرا بر روی لونا بخرید. یکی از مزایای گوگل استادیا این بود که شما می‌توانستید بازی را بخرید. پس از آن، با پرداخت هزینه اشتراک ماهانه به گوگل می‌توانستید بازی را بر روی آن سرویس اجرا کنید. البته، شما بازی را فقط بر روی استادیا داشتید و فقط می‌توانستید را بر روی گوگل استادیا اجرا کنید.

همکاری آمازون لونا با توئیچ

درست مثل Ubisoft، لونا با Twitch هم همکاری کرده. بدین صورت که در صفحه مرتبط با هر بازی در سرویس لونا، با اسکرول به سمت پایین، استریم‌های آن بازی را بر روی توئیچ می‌بینید. این قابلیت جالب است اما ارزش خیلی خارق‌العاده‌ای به این سرویس اضافه نمی‌کند.

قابلیت‌های اجتماعی کنسول بازی ابری لونا

و آخرین چیزی که بررسی می‌کنیم به میزان بازی شما و اهمیت ارتباط با دوستانتان و بازی با آن‌ها برای شما بستگی دارد. در لونا راهی برای ایجاد لیستی از دوستان یا بازی آنلاین با آن‌ها نیست. پس، در حال حاضر این سرویس هیچ جنبه اجتماعی‌ای ندارد. البته که احتمالاً این امکان در آینده اضافه خواهد شد. فعلاً این سرویس شبیه به سرویس استریم بازی‌های تک نفره است و شما فقط خودتان به تنهایی می‌توانید بازی کنید.

مقایسه-سرویس-گیمینگ-ابری-آمازون-لونا-و-Game-pass-مایکروسافت-در-کنسول-بازی-ابری-پلی-پاد
سرویس گیمینگ ابری آمازون لونا در مقایسه با سرویس Xbox Game Pass ارزش کمتری دارد!

مقایسه سرویس گیمینگ ابری آمازون لونا و سرویس Xbox Game Pass

با وجود تمام مواردی که گفتیم بیایید ارزش کلی اشتراک پایه این سرویس 5.99 دلاری را تعیین کنیم. ارزش آن قابل‌توجه است اما مجموعه بازی‌های آن به پای Game Pass نمی‌رسد. البته، شما کتابخانه‌ای ابری‌ حاوی 599 بازی خواهید داشت که ارزشی فوق‌العاده دارد. برای سرویس اشتراک Plus یوبی‌سافت 17.99 دلار صرفاً برای بازی‌های یوبی‌سافت باید پرداخت کنید. پس، نسبت به گیم پس ارزش کمتری دارد و متفاوت است. نکته جالب اینکه اگر دلتان بخواهد بازی‌های زیادی را اجرا کنید، می‌توانید یک یا دو ماه اشتراک یوبی‌سافت پلاس را تهیه کنید. پس از آن، هر زمان که بازی در یوبی‌سافت را متوقف کنید، دیگر نیازی به پرداخت هزینه اشتراک هم نیست. این چیزی بیش از “نتفلیکس گیمینگ” است و شبیه آن نیست. گیم پس در مقابل، امکان بازی با دیگران و دانلود بازی‌ها را به شما می‌دهد که تجربه بسیار متفاوتی فراهم می‌کند.

و اما کنسول گیمینگ ابری پلی پاد

کنسول بازی ابری پلی پاد، محیطی امن برای سرگرمی فرزندان ایران زمین است. سرورهای این سرویس گیمینگ ابری داخل ایران قرار دارند و به همین دلیل، شما می‌توانید با کمترین لگ و کندی نسبت به سرویس‌های خارجی، به بازی‌های مورد علاقه‌ خود دسترسی داشته باشید. در ضمن، هزینه اشتراک این سرویس گیمینگ ایرانی را هم به تومان پرداخت می‌کنید. پس بدون نیاز به پرداخت دلار برای سرویس‌های گیمینگ خارجی، صرفاً با پرداخت 65,500 تومان می‌توانید به بازی‌های الماس‌دار پلی پاد هم دسترسی داشته باشید و از صف علاقه‌مندان هر بازی هم جلو بزنید. و البته بازی‌های رایگان پلی‌پاد را هم از دست ندهید. پلی‌پاد این فرصت را برای علاقمندان به حوزه گیم فراهم کرده تا پیش از پرداخت، مهارت بازی و سرعت اینترنت خود را با بازی‌های رایگان این کنسول گیمینگ ابری محک‌ بزنند. حتماً پلی پاد را امتحان کنید و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

پلی پاد بر خلاف سرویس گیمینگ ابری آمازون لونا، امکان تجربه بازی‌های دو نفره را فراهم کرده! همین حالا امتحان کنید!
Amazon Luna آمازون لونا پلی پاد کلاود گیمینگ کنسول بازی ابری ویژه
مهسا کشکولی

    پست های مرتبط

    تجربه بازی‌های آرکید در سرویس بازی ابری Sora Stream

    6 مهر 1402

    الکترونیک آرتز: از فیفا تا سرویس بازی ابری EA Play

    4 مهر 1402

    مشهورترین و تاریخ‌سازترین رویدادهای Esports

    3 مهر 1402

    هوش مصنوعی در بازی‌های ویدئویی: سنجش هوش انسان در برابر AI

    2 مهر 1402

    لغو پاسخ لغو پاسخ

    نقد و بررسی بازی‌های جدید

    مشهورترین و تاریخ‌سازترین رویدادهای Esports

    با محبوبترین اسکین‌ های فورتنایت آشنا شوید!

    درباره جی تی ای ۶ (GTA 6) چه می دانیم؟

    همه چیز درباره GTA 6: نگاهی به موردانتظارترین بازی تاریخ

    ۵ بازی که عذاب‌آورترین مراحل ساخت را طی کردند؛ جهنم توسعه یا توسعه جهنم؟  

    ۵ بازی که عذاب‌آورترین مراحل ساخت را طی کردند؛ جهنم توسعه یا توسعه جهنم؟  

    انیمه های سینمایی مشهوری که نباید تماشایشان را از دست بدهید!

    پلی پاد تی وی
    فیس بوک توییتر اینستاگرام یوتیوب لینکدین Discord
    • صفحه اصلی
    • اخبار
    • همکاری با ما
    • درباره ما
    تمام حقوق مادی و معنوی پلی پاد برای آلفا محفوظ است.

    بالا را تایپ کنید و فشار دهید Enter جستجو کردن مطبوعات Esc برای لغو.