• صفحه اصلی
  • اخبار
    • دنیای بازی
    • دنیای بازی‌ ابری
  • نقد و بررسی
    • بازی‌های جدید
    • بازی‌های پلی پاد
  • برترین‌ها
  • پلی‌پاد
    • آموزش‌ها
    • اخبار
  • فناوری
  • همکاری با ما
  • درباره ما
تازه ها
رکورد بازی Red Dead Redemption 2

تعداد بازیکنان همزمان Red Dead Redemption 2 رکورد زد!

کنسول بازی ابری OnePlay

معرفی کنسول بازی ابری OnePlay؛ از سرزمین هندوستان

رشد کنسول بازی ابری

رشد صنعت بازی ابری تا سال ۲۰۲۷ سرسام‌آور می‌شود

فیس بوک توییتر اینستاگرام یوتیوب لینکدین Discord
پلی پاد تی وی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
    • دنیای بازی
    • دنیای بازی‌ ابری
  • نقد و بررسی
    • بازی‌های جدید
    • بازی‌های پلی پاد
  • برترین‌ها
  • پلی‌پاد
    • آموزش‌ها
    • اخبار
  • فناوری
  • همکاری با ما
  • درباره ما
پلی پاد تی وی
فناوری

معرفی کنسول بازی ابری Loudplay؛ از روسیه با عشق!

مهدی ملکیتوسط مهدی ملکی16 آبان 1402به روز شده:16 آبان 14027 حداقل خواندن
معرفی سرویس بازی ابری Loudplay
فیس بوک توییتر لینکدین ایمیل Telegram واتساب

همان‌گونه که می‌دانید حوزه کنسول بازی ابری آینده روشنی دارند. شرکت‌های موجود در هر کشور برای بهره‌برداری از این آینده جذاب، سعی می‌کنند کاری در این زمینه انجام دهند. امروز نوبت آن است که به سراغ روسیه و یک سرویس ابری جذاب دیگر به نام Loudplay برویم.

اگر بخواهیم خیلی خلاصه بگوییم، روش کار Loudplay شباهت زیادی با Shadow دارد. با این حال قرار نیست ما صرفاً به یک مقایسه ساده بسنده کنیم. در این مقاله پلی پاد تی وی همراه ما باشید تا بیشتر به این کنسول بازی ابری بپردازیم.

معرفی سرویس بازی ابری Loudplay

معرفی سرویس بازی ابری Loudplay
Loudplay یک پلن رایگان بسیار کوتاه هم دارد که تنها یک بار قادر به استفاده از آن هستید

سرورهای این کنسول بازی ابری در مسکو میزبانی می‌شوند. شرایط استفاده از سرورهای روسی یا اروپایی برای کاربران ایرانی یکسان نیست و نباید این نکته را فراموش کنیم. معمولاً کاربران موفق به دریافت یک پینگ در بازه ۹۰ الی ۱۵۰ میلی ثانیه می‌شوند.

یک موضوع دیگر، پشتیبانی Loudplay از کشور ایران است. چت بات هوش مصنوعی وب‌سایت این کنسول بازی ابری تایید می‌کند که ایران جزو کشورهایی است که از این شرکت خدمات می‌گیرد. البته باید به یاد داشته باشید برای ورود به Loudplay از داخل ایران، باید از دامنه Loudplay.io استفاده کنید.

هر دو اپلیکیشن اندروید و ویندوز سرویس مورد بحث عملکرد خوبی دارند و در اولین ورود، راهنمایی‌های لازم می‌شوند. میان‌برهای صفحه کلید کار با سیستم مجازی این کنسول را بسیار آسان جلوه می‌دهند. همچنین آیکون‌های معلق روی صفحه هم به شما کمک می‌کنند تا سردرگم نشوید.

روش پرداخت در Loudplay

معرفی سرویس بازی ابری
قیمت پلن‌های Loudplay برای ایرانی‌ها به‌صرفه نیست

البته طبق معمول، کاربران ایرانی نمی‌توانند به صورت مستقیم هزینه این سرویس را پرداخت و آن را تهیه کنند. استفاده از روش‌های جایگزین پرداخت برای بسیاری از ایرانی‌ها زمان‌بر و همچنین، به شدت هزینه‌بر است.

نحوه بازی در Loudplay تفاوت چندانی با سایر سرویس‌ها ندارد. کاربر Loudplay باید با توجه به مکانی که زندگی می‌کند، تقریباً باید به ازای هر ساعت تجربه بازی‌های این سرویس، ۹۰ سنت یا ۰.۹۹ یورو پرداخت کند.

درست مثل بسیاری از کنسول‌های بازی ابری، این شرکت هم یک اشتراک پایه و محدود برای تجربه رایگان بازی‌ها دارد. در این اشتراک به مدت اندکی قادر به آزمایش و بررسی کیفیت کلی سرویس و سازگاری آن با سرعت اینترنت خود خواهید بود. به عبارت دیگر، این فرصتی است تا مطمئن شوید Loudplay همان چیزی است که از دور به نظر می‌رسد.

شرایط و اشتراک‌های مختلف

وب‌سایت رسمی Loudplay پیشنهاد می‌کند از اتصال اینترنتی استفاده کنید که حداقل سرعت دانلود آن ۱۰ مگابیت بر ثانیه باشد. اگر به دنبال تجربه بازی‌ها با کیفیت بالاتری هستید، دنبال تهیه سرویس اینترنتی باشید که حداقل سرعت دانلود آن به ۳۰ مگابیت بر ثانیه می‌رسد. یک شبکه وای فای ۵ گیگاهرتزی در دست‌یابی به این سرعت نیز می‌تواند به شما کمک کند.

رایانه‌های شخصی ویندوز، مک و همچنین دستگاه‌های اندروید از این سرویس پشتیبانی می‌کنند. متاسفانه کاربران دستگاه‌های iOS یعنی آیفون و آیپاد نمی‌توانند از خدمات این شرکت استفاده کنند.

کارایی و کیفیت Loudplay در بازی‌ها

رزولوشن این کنسول بازی ابری به حداکثر 4K و ۶۰ فریم در ثانیه می‌رسد اما خروجی نهایی مشخصاً به سرعت و کیفیت اینترنت شما وابسته است. همچنین شما به یک رایانه با ویندوز ۱۰ نسخه Enterprise دسترسی پیدا می‌کنید که اندکی ناامید کننده به نظر می‌رسد.

Loudplay ادعا می‌کند یک سیستم مجهز به یکی از کارت‌های گرافیک انویدیا RTX با ۶ گیگابایت VRAM، پردازنده ۴ هسته AMD EPYC، ۲۸ گیگابایت مموری (RAM)، ۲۵۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی SSD و در نهایت ۱ ترابایت اضافه برای کتابخانه بازی‌ها را در دسترس کاربرانش قرار می‌دهد. متأسفانه مدل دقیق کارت گرافیک مشخص نیست اما طبق بنچمارک‌هایی که روی این سرویس انجام شده، بازی‌ها همیشه روی تنظیمات گرافیکی Low اجرا می‌شوند و شما با یک دستگاه گیمینگ بالارده مواجه نیستید.

بنابراین می‌توانید انتظار لگ، بافت‌های بی‌کیفیت و تجربه کلی ضد و نقیضی را داشته باشید. هر چند بسیاری از بازی‌های سبک و مستقل، عملکرد بسیار خوبی روی Loudplay دارند اما نتیجه نهایی جایی برای برای تمجید خالص هم باقی نمی‌گذارد. تجربه آنلاین بازی‌ها هم با فریزهای پرتعداد و افت فریم همراه خواهد بود و احتمالاً یک گزینه ایده‌آل برای شما در نظر گرفته نخواهد شد.

مزایای اصلی کنسول بازی ابری Loudplay

معرفی سرویس بازی ابری
Loudplay یک رایانه مجازی ویندوز را در اختیار شما قرار می‌دهد

یکی از اصلی‌ترین مزایای Loudplay، امکان دریافت جایزه از طریق دوستان است. یعنی اگر شما از طریق لینک دعوت، یکی از دوستانتان را به این سرویس ملحق کنید، هر دو می‌توانید از یک جایزه اشتراکی برای تجربه بیشتر بازی‌ها بهره‌مند شوید.

مزیت دیگر این کنسول بازی ابری، اشتراک‌گذاری یک رایانه شخصی واقعی است. یعنی شما به جای یک محیط بسته و کنترل شده، اساساً با یک کامپیوتر ابری مواجه خواهید شد. این یعنی می‌توانید بازی‌های مورد نظر خودتان را از پلتفرم‌ها و فروشگاه‌های مختلف از جمله استیم، اپیک یا حتی تورنت دانلود کنید!

پس اگر صاحب یک بازی روی یک فروشگاه دیجیتال باشید، Loudplay به شما اجازه تجربه آن را می‌دهد. با این حال حتی اگر صاحب لایسنس بازی‌های ویدئویی هم نباشید، همه دروازه‌ها به روی شما باز است تا از روش‌های نامتعارف استفاده کنید!

معایب و نکات منفی

اینجا بهتر است درباره یک مسئله حائز اهمیت هم حرف بزنیم. در واقع، باید این را در نظر بگیرید از آن‌جایی که نیاز به دانلود بازی‌ها وجود دارد، اگر به سراغ بازی‌های حجیم بروید، با مشکلات منطقی زیادی مواجه خواهید شد. مثلاً اگر سعی کنید آخرین نسخه Call of Duty را که تقریباً حجمی نزدیک به ۲۰۰ گیگابایت دارد را نصب کنید، حتی با سرعت دانلود بالای کامپیوتری که در اختیار شما قرار داده شده، ساعت‌ها معطل خواهید شد.

پس برای دانلود بازی‌های محبوبی مانند Red Dead Redemption 2 که حجم زیادی دارند، شما باید اساساً پول ساعت‌های متوالی را صرفاً برای فعال ماندن اشتراک خود پرداخت کنید، در حالی که اصلاً مشغول تجربه چیزی نخواهید شد! افزون بر این، همان‌طور که بالاتر گفتیم، کاربران آیفون و آیپاد نمی‌توانند از Loudplay استفاده  کنند که جای تأسف و محدودیت بسیاری را باقی می‌گذارد.

همچنین، برخی از بازی‌ها مثل Forza Horizon 5 نیاز به نصب یا بارگیری Shaderها دارند که باعث می‌شود بیشتر از حالت عادی منتظر بمانید. از طرفی هم اگر پهنای باند یا تسک‌های سنگینی را روی Loudplay اجرا کنید، ناگهان اتصال شما قطع می‌شود و از سرویس خارج می‌شوید. پردازنده و کارت گرافیک میان‌رده این موضوع را بغرنج‌تر می‌کند و بازی‌های مدرن تجربه خوبی را روی این سرویس ارائه نمی‌دهند.

و اما کنسول بازی ابری پلی پاد!

کنسول بازی ابری پلی پاد اولین نمونه این‌چنینی در ایران است. برخلاف Loudplay که از اشتراک ساعتی استفاده می‌کند، پلی پاد به کاربرانش اجازه می‌دهد اشتراک ماهانه تهیه کنند. از طرفی هم پلی پاد یک پلن رایگان همیشگی دارد که می‌توانید از آن استفاده کنید.

پرداخت هزینه اشتراک پلی پاد نه تنها ساده‌تر از Loudplay است، بلکه از سمتی به مراتب ارزان‌تر محسوب می‌شود. این را هم فراموش نکنید که اکثر کاربران، حوصله دردسرهای پرداخت هزینه سرویس‌های خارجی را ندارند!

در نهایت سرورهای پلی پاد داخل کشور میزبانی می‌شوند، پس این کنسول بازی ابری با سرعت اینترنت ایران سازگار است. این یکی از مهم‌ترین مسائل در این خصوص است که خوشبختانه به سادگی می‌توانید آن را حل کنید. منتظر چه هستید؟‌ همین الان به پلی پاد مراجعه کنید تا لذت تجربه بازی بدون هزینه اضافه را تجربه کنید! 

کنسول بازی ابری ویژه
مهدی ملکی
  • توییتر
  • اینستاگرام
  • لینکدین

منتقد، خبرنگار و نویسنده حوزه بازی‌های ویدیویی

پست های مرتبط

رکورد بازی Red Dead Redemption 2

تعداد بازیکنان همزمان Red Dead Redemption 2 رکورد زد!

8 آذر 1402
کنسول بازی ابری OnePlay

معرفی کنسول بازی ابری OnePlay؛ از سرزمین هندوستان

7 آذر 1402
رشد کنسول بازی ابری

رشد صنعت بازی ابری تا سال ۲۰۲۷ سرسام‌آور می‌شود

5 آذر 1402
راز ساخت بازی های معما

راز ساخت بازی معمایی جذاب؛ بازی‌سازان چطور معجزه می‌کنند؟

2 آذر 1402

لغو پاسخ لغو پاسخ

نقد و بررسی بازی‌های جدید

بهترین بازی ها برای سیستم های ضعیف

چه بازی‌هایی برای سیستم‌های ضعیف و پایین‌رده مناسب هستند؟

معرفی بهترین بازی های نینتندو سوییچ

معرفی بهترین بازی‌های نینتندو سوییچ

معرفی بهترین بازی های علمی تخیلی

بهترین بازی های علمی تخیلی که شما را وادار به تفکر می‌کنند

پنج بازی اندروید شبیه ساز آشپزی که حسابی دلتان را آب می‌کند!

معرفی بهترین نسخه های بازی GTA

مروری بر بهترین نسخه‌های GTA؛ ۲۵ سال جهانگردی

پلی پاد تی وی
فیس بوک توییتر اینستاگرام یوتیوب لینکدین Discord
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • همکاری با ما
  • درباره ما
تمام حقوق مادی و معنوی پلی پاد برای آلفا محفوظ است.

بالا را تایپ کنید و فشار دهید Enter جستجو کردن مطبوعات Esc برای لغو.