محال است که خودتان را گیمر بدانید ولی تا به حال به خرید یک لپ تاپ گیمینگ فکر نکرده باشید. حتی سرسختترین طرفداران کنسولهای بازی هم بدشان نمیآید که طعم استفاده از یک لپ تاپ گیمینگ را بچشند.
اگرچه تهیه یک لپ تاپ گیمینگ در شرایط فعلی برای اقشار مختلف جامعه کار آسانی نیست اما به هر حال لپ تاپهای گیمینگ هم در پیکربندی و مدلهای مختلفی تولید میشوند. لپ تاپهای گیمینگ اقتصادی دستهای از این محصولات هستند که در ازای کمترین قیمت ممکن، بهترین و ضروریترین ویژگیها را در اختیار کاربر قرار میدهند.
با این مطلب از پلی پاد تی وی همراه ما شوید تا ارزانترین لپ تاپها برای لذت بردن از بازیهای ویدئویی را به شما معرفی کنیم.
محبوبترین لپ تاپ گیمینگ اقتصادی: ایسر نیترو ۵

ایسر در سالهای گذشته در حوزه لپ تاپهای گیمینگ درخشان عمل کرده است و تقریباً همه گیمرها با سری نیتروی آن آشنا هستند. شما میتوانید یکی از لپ تاپهای سری نیترو ۵ را با حداکثر ۳۲ گیگابایت رم و یک ترابایت حافظه SSD تهیه کنید.
اگر به دنبال یک لپ تاپ اقتصادی از همین سری هستید، پیکربندیهای مجهز به رم ۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت حافظه SSD هم در دسترس هستند. البته همیشه میتوانید دستگاه مورد نیاز را باز کنید و مقدار رم و حافظه را افزایش دهید. وجود دو اسلات SSD، یک اسلات HDD، دو اسلات رم، اترنت Killer E2600 و وای فای ۶، محصولات سری نیترو را استثنائی کردهاند.
پردازنده AMD رایزن ۵ و کارت گرافیک انویدیا جیفورس GTX 1650 هر دو برای تجربه بازیها با کیفیتی متوسط قابل قبول هستند و از لحاظ مالی شما را زیر فشار نخواهند برد. صفحه کلید RGB لپ تاپهای نیترو ۵ آنها را فارغ از پیکربندی انتخاب شده، شبیه به محصولات رده بالا نشان میدهند.
ایسوس TUF A15

اگر به دنبال یک لپ تاپ گیمینگ اقتصادی هستید که بدنه محکم و مقاومی هم داشته باشد، ایسوس TUF A15 یک گزینه عالی است. پیکربندی مورد نظر ما مجهز به یک پردازنده AMD رایزن ۵ با کلاک ۴ گیگاهرتز و همچنین کارت گرافیک انویدیا جیفورس GTX 1650 است.
همانند گزینه قبلی فهرست، شما میتوانید این لپ تاپ ایسوس را در چند حرکت ساده از بخش زیرین باز کرده و به یک اسلات مموری و دو اسلات حافظه SSD دست پیدا کنید. پس اگر بودجه کمی دارید، تنها کافی است یکی از مدلهای ارزان TUF A15 را بخرید؛ چرا که همیشه فرصت اضافه کردن فضای ذخیرهسازی بیشتری و همچنین افزایش ماژولهای رم وجود دارد.
فارغ از این موضوع، لپ تاپ گیمینگ TUF A15 ایسوس در سری و پیکربندیهای متفاوتی تولید و راهی بازار میشود. برخی از این پیکربندیهای به بدنه و نورپردازی تکرنگ شهرت دارند و مابقی با نورپردازیهای RGB به دست مشتریان میرسند.
دل G16

لپ تاپ گیمینگ دل G16 اگرچه در نگاه اول گران به نظر میرسد اما در ازای قیمت خود، ویژگیهایی را ارائه میکند که کسی انتظارش را ندارد. اول از همه ما با یک نمایشگر ۱۶ اینچی QHD مواجه هستیم که در لپ تاپهای اقتصادی به چشم نمیخورد.
سپس نوبت به پردازنده اینتل Core i5، کارت گرافیک RTX 3060 و ۱۶ گیگابایت رم DDR5 میرسد. لازم به ذکر است که پیکربندیهای گرانتر این سری، مشخصات داخلی بهتری دارند اما قیمت آنها منطقی نیست.
انتخاب ۵۱۲ گیگابایت حافظه SSD در پیکربندی پیشنهادی ما هوشمندانه است و نباید ساده از کنار آن گذشت. ناگفته نماند لپ تاپ G16 در نگاه بسیاری از کاربران حداقل از نظر مشخصات اصلاً یک محصول اقتصادی نیست و شاید این موضوع، قیمت آن را بیش از پیش، مناسب جلوه دهد.
لنوو IdeaPad Gaming 3

لپ تاپ IdeaPad Gaming 3 لنوو با وجود قیمت پایین اجازه میدهد از یک نمایشگر ۱۶ اینچی IPS فول اچدی با نرخ تازهسازی ۱۶۵ هرتز و ویژگی FreeSync لذت ببرید. پردازنده AMD رایزن ۷ 6800H با هشت هسته حقیقی، قلب تپنده IdeaPad Gaming 3 است.
در کنار آن شاهد کارت گرافیک RTX 3050 انویدیا هستیم که برای تجربه بازیهای مجهز به ریتریسینگ با استفاده از فناوری DLSS نیز مناسب است. همچنین این لپ تاپ پیشنهاد خوبی برای تجربه بازیهای رقابتی آنلاین مثل Apex Legend و Overwatch 2 خواهد بود.
استفاده از ۸ گیگابایت رم در پیکربندی پایه، قیمت این لپ تاپ را به سطح کنونی رسانده و در صورت تمایل باید خودتان رم آن را افزایش دهید. این لپ تاپ علاوه بر گیمرها به شدت برای کارمندان، مهندسان و سایر افراد نیز پیشنهاد میشود.
قویترین لپ تاپ گیمینگ اقتصادی: لنوو Legion Slim 7 نسل ۷

لنوو استاد ساخت لپ تاپهای کارآمد است و تعجبی ندارد که ما در این فهرست بیش از یک بار از آن نام ببریم. لپ تاپ بعدی این شرکت چینی نسل ۷ از سری Legion Slim 7 است و برای اجرای بازیها روی رزولوشن 1080p چیزی کم نمیگذارد.
این لپ تاپ از نرخ تازهسازی ۱۶۵ هرتز بهره میبرد و به لطف قابلیت FreeSync از اختلالهای تصویری بین نمایشگر و کارت گرافیک جلوگیری میکند. در سمت مقابل با وجود این که کارت گرافیک رادئون RX 6600S بهترین نمونه در این محدوده قیمت نیست اما در کنار پردازنده رایزن ۷ AMD عملکرد خوبی دارد.
لنوو در طراحی Legion Slim 7 از فنهای خنک کننده متعددی استفاده کرده است تا اطمینان حاصل کند مشکل حرارتی لپ تاپهای مشابه در این محصول به چشم نخورد. به این ترکیب یک صفحه کلید RGB، خروجی HDMI 2.1، درگاه USB-C و SD Card را هم اضافه کنید.
2 دیدگاه
خیلی عالیه که یه کنسول ابری تو ایران داریمو من وقتی اینو شنیدم خیلی خوشم اومد ولی خب وقتی پلی پادو تجربه کردم یسری مشکلات بسیار بزرگی داره که به شدت رو مخه و اگه زودتر برطرفش نکنن متاسفانه جلوی پیشرفتش گرفته میشه :
۱.تمام کنسول های ابری بعد تهیه اشتراکشون دیگه نیازی نیست توی صف انتظار بمونیم ولی متاسفانه توی پلی پاد حتی با خرید اشتراکم باید تو صف وایستیم و اگه توی ساعت شلوغ روزم باشه با اینکه اشتراک داریم باید نیم ساعت یا چهل دقیقه تو صف وایستیم و این فاجعه هستش!!!
۲.تمام کنسول های ابری که از موبایل پشتیبانی میکنن وقتی دسته فیزیکی یا همون گیمپد به گوشی وصل میکنیم داخل بازی از اون گیمپد پشتیبانی میکنن حتی GeForcenow از موس و کیبردی که به گوشی متصل بشه هم داخل بازی پشتیبانی میکنه ولی پلی پاد فقط و فقط با دسته مجازی رو صفحه خودش کار میکنه و با گیمپد کار نمیکنه و این بنظرم مشکل خیلی بزرگیه در این حد که من به شخصه اگه میدونستم از این قابلیت پشتیبانی نمیکنه اصلا اشتراک خریداری نمیکردم.
۳.مشکل دیگه ای هم که داره اینه که تعداد بازی های خیلی محدودی وجود داره داخل برنامه که اگه به صورت دسته بندی حساب کنیم کلا از هر دسته بازی ها نهایتا ۳ یا ۴ بازی وجود داره که این ضعف بزرگیه برای یه کنسول ابری و جای خیلی از بازی ها و سبک بازی ها خالیه مثل سبک بازی بقا از جمله ark survival و rust و…
مشکلاتو گفتم ولی خب بنظرم به عنوان یه برنامه ایرانی داخل ایران با این وضعیت داغون اینترنت و حمایت نکردن مردم و مشکلات اقتصادی و هزارتا دردسر بزرگ دیگه واقعا خوب دارید پیش میرید و امیدوارم باهم و با کمک هم جز بهترین ها بشیم❤
درود دوست من. وقت بخیر
ما هم خوشحالیم که به پلی پاد توجه نشون دادی و داری ازش حمایت میکنی. ما سعی میکنیم روز به روز این سرویس رو برای گیمرهای عزیز ایرانزمین بهبود بدیم. همچنین مچکریم که نظر دادی تا مارو باز هم بیشتر در راه بهبود پلی پاد کمک کنی. سعی میکنیم اینجا به سوالهایی که پرسیدی، پاسخ بدیم:
۱. با تهیه اشتراک پلی پاد مدت زمانی که توی صف انتظار باقی میمونی نسبت به زمانی که اشتراک نداری، به شدت کاهش پیدا میکنه. با این وجود، در حال حاضر به دلیل حجم بالای کاربرها نمیتونیم صف رو کامل حذف کنیم اما احتمالاً در آیندهای نه چندان دور این کارو انجام میدیم.
۲. پلی پاد کاملاً با دسته و کنترلرهای موجود در بازار از جمله پلی استیشن و ایکس باکس سازگاره و شما میتونید با دسته هم بازی کنید:
https://www.aparat.com/v/ExcM1
۳. مدت کوتاهیه که پلی پاد فعالیت خودشو شروع کرده و مسلماً به مرور زمان بازیهای بیشتری رو اضافه میکنیم. متاسفانه بعضی از بازیهای محبوب و AAA که قبلاً اضافه کرده بودیم به علت فقدان مجوز از روی سرویس حذف شدن. ما تمام تلاشمونو میکنیم تا کتابخانه بازیهای پلی پاد گسترش پیدا کنه